Restaurace Kašperk

„Jediné, na čem záleží je nadšený a spokojený host, který se rád vrací“

Ze Šumavy na konec světa a z konce světa zase zpátky na Šumavu. Tak by se dala velmi stručně charakterizovat profesní cesta Marcela Ondera, šéfkuchaře restaurace hotelu Kašperk. Jeho vášeň pro cestování a poznávání nových kultur významně ovlivňuje zdejší kuchyni. Kromě klasických českých a šumavských pokrmů postavených na lokálních surovinách, Marcel se svým týmem připravuje i chutě světové. Své zkušenosti sbíral v Irsku, Americe, Bangkoku, Saigonu nebo Buenos Aires. Původním řemeslem je Marcel vyučen řezníkem a pod jeho rukama i zkušeným dohledem vzniká to nejlepší lokální maso, které sami zpracováváme a doručujeme na váš stůl.

Dámy a pánové, srdečně Vás zvu na návštěvu naší restaurace.

Otevírací doba: PO-NE / 11.30 – 22.00 hod.