Akce na: 18.05.2018

HOT - Honza Horký vaří Šumavu

Kuchař roku 2017 v restauraci Hotelu Kašperk

18.05.2018 - 19.05.2018 | 19:00 - 22:00, Restaurace Hotelu Kašperk

Rezervace 420 376 324 113

Jan Horký představí v Hotelu Kašperk své kuchařské umění, které ho dovedlo nejen do špičkových českých restaurací, kde působil, ale také do role kapitána národního týmu českých kuchařů. Právě pod jeho vedením se se zmíněným týmem chystá v dubnu na světovou kuchařskou olympidáu do Singapuru. Honza si pro oba večery připravil exkluzivní 5-chodové menu zaměřené na renesanci české kuchyně a protože je na Šumavě, pak i s akcentem na lokální kuchařské reálie a zvyklosti.

Jan Horký je původem z Českých Budějovic. V Praze vystudoval Hotelovou školu International a praxi absolvoval v hotelu Forum, Rybí trh a Flambée. V té době pracoval v Juniorském národním teamu, kde působil tři roky. Poté hned přestoupil do seniorského týmu AKC. V současnosti již pátým rokem vede tento tým jako kapitán. První zkušenost s postem šéfkuchaře získal již ve 21 letech v restauraci Červená Tabulka. Poté pracoval 5 let jako šéfkuchař Zlatá Praha restaurant v hotelu Intercontinental. V roce 2017 již podruhé získal titul Kuchař roku 2017. V roli kapitána českého národního týmu kuchařů ho čeká v dubnu 2018 účast na nejprestižnější světové kuchařské soutěži v Singapuru.

Menu: 5 chodové menu
Cena: 1590Kč / osobu
Kapacita: 2x 30 osob

Nezmeškejte žádnou novinku v Hotelu Kašperk.
Zaregistrujte se pro odběr aktuálních informací do Vaší e-mailové schránky.


Stiskem tlačítka „Odeslat“ souhlasím se zpracováním své e-mailové adresy za účelem zasílání obchodních sdělení o produktech, službách a akcích společnosti HYALIT spol. s r.o.
Více informací o rozsahu a způsobu zpracování osobního údaje (e-mailové adresy) za shora uvedeným účelem naleznete ZDE